Støjværn


Vi hjælper dig af med støjen, med vores støværn.

Jensen Entreprenørforretning varetager forskellige entreprenøropgaver, og beskæftiger os med alt fra nyanlæg- til renoveringer. Jensen Entreprenørforretning består hovedsageligt af Jord, kloak, beton samt belægning, Igennem de sidste par år har vi også produceret og opsat trafik-støjværn ved trafikerede veje. Vi designer selvfølgelig Trafik støjværn efter kundens ønsker og behov. Vi består af et professionelt team på ca 12 mand - og leverer altid tilfredsstillende resultater som kan bekræftes igennem referencer.


  • Lydhegn
  • Dæmpet støj
  • Havehegn
  • Støjværn
  • lukket hegn. m.m.

Få ro i hverdagen med et godt støjværn

De fleste af os flytter i hus for at få lidt mere privatliv og lidt mere ro i hverdagen. Mange af os har prøvet at bo i lejlighed i byen i rigtig mange år. Og mens det er fantastisk at være tæt på det hele, så er der også mange irriterende ting ved denne konstellation. For når man bor i lejlighed, så bor man automatisk også op af en masse forskellige mennesker. Og dette betyder ikke mindst en masse larm på alle tidspunkter af døgnet. Især fordi væggene i lejlighederne typisk er tynde. At bo i hus åbner op for en helt ny verden af fred og privatliv efter lang tid i en lejlighed. Huset er nemlig helt ens eget, og man bor der udelukkende sammen med ens allernærmeste. Det vil sige, at man ikke går klods op og ned ad sine naboer hele tiden. Dette betyder blandt andet, at der er langt mindre støj i et hus. Her er der tykke vægge og en have, som omkranser og skærmer for verden udenfor. Er man ude i haven, så kan man selvfølgelig høre lidt. Men ofte er den øgede stilhed markant. Men selv på en stille villavej er der ting, som kan ødelægge den ellers herskende idyl. For hvis ens hus ligger tæt på en større vej, så er det slet ikke sikkert, at man kan nyde den ellers tiltænkte stilhed. Trafikstøj kan være enormt generende og et meget reelt problem. Selv hvis der ligger en anden vej mellem en selv og den store vej, så kan trafikken stadig larme utrolig meget. Og lyden af dyttende horn, bilmotorer og folk, som ikke kan finde koblingspunktet, er altså langt fra charmerende.

Støjværn er den mest effektive løsning på trafikstøj. Vi dækker Hedensted og hele landet

Her hos Jensen Entreprenørforretning vil vi gerne hjælpe dig med at opnå den fred og den idyl, som du altid har drømt om. Derfor er et af vores specialer at designe og opstille støjværn. Støjværn kan komme i en lang række af forskellige modeller. Det kan være omkring ens egen have, omkring et lille indelukke af huse, eller dække over en længere strækning. Det vigtigste er, at støjværnet effektivt blokerer for lyden fra den trafikerede vej. Hos Jensen Entreprenørforretning har vi allerede opsat flere støjværn i Hedensted og nærområder med stor succes. Vi vil derfor meget gerne hjælpe med at opsætte støjværnet i dit nabolag også. Når du eller I skal vælge et støjværn, så er det vigtigt at tænke over, hvad dette støjværn skal kunne. Man kan få mange varianter, for eksempel lydhegn, klassisk støjværn, havehegn og lukket hegn. Tager du kontakt til os, så vil vores eksperter kunne rådgive dig og hjælpe dig med at vælge det helt rigtige produkt til netop din situation. Vores vigtigste mission er nemlig, at du bliver tilfreds. Der findes flere eksempler på folk, som er flyttet ud af deres hjem, fordi der simpelthen var for meget støj og for mange lydgener. Bor man i sit drømmehus, hvor det eneste problem er, at trafikken støjer, så er dette virkelig ærgerligt. Så selvom det koster at få et støjværn sat op, så er det en fornuftig investering, der vil betale tilbage over tid. Med et effektivt støjværn kan man nemlig få mange gode år i huset med masser af nætter med god, uafbrudt søvn. Og det kan ikke måles i penge.